Ignorer et passer au contenu
Gratis Darm Detox eBook bij elke bestelling! •
Vandaag Besteld, dezelfde dag verzonden •
Betaal Later met Klarna •
Gratis Darm Detox eBook bij elke bestelling! •
Vandaag Besteld, dezelfde dag verzonden •
Betaal Later met Klarna •
Gratis Darm Detox eBook bij elke bestelling! •
Vandaag Besteld, dezelfde dag verzonden •
Betaal Later met Klarna •

Waarom Je Haarroutine Niet Meer Werkt Na Je 30ste En Wat Je Eraan Kunt Doen

Als we ouder worden, is het normaal dat ons haar wat dunner wordt. Maar dat betekent niet dat we slappe, glansloze lokken moeten accepteren! Met enkele eenvoudige aanpassingen in je levensstijl kun je je lokken versterken en de gezondheid van je haar na 30 jaar verbeteren.


Tip #1: Voed je haarzakjes met een voedzaam dieet

Wat je eet heeft een directe invloed op de gezondheid van je haar. Naarmate we ouder worden heeft ons lichaam het moeilijker om belangrijke voedingsstoffen op te nemen, dus concentreer je op het opnemen van deze voedingsmiddelen die goed zijn voor je haar:

Vette vis zoals zalm zit boordevol omega-3 vetzuren die de groei bevorderen. Streef naar twee porties van 3 ons per week.

Spinazie en andere donkere bladgroenten leveren ijzer en foliumzuur om de follikelcellen van brandstof te voorzien. Gooi dagelijks een handjevol in een salade of smoothie.

Eet als tussendoortje vitamine E-rijke amandelen, zonnebloempitten of avocado om je haar te beschermen tegen UV-schade.


Tip #2: Geef je hoofdhuid een beetje TLC

Verstoppingen, droogte en ontstekingen kunnen een gezonde haargroei in de weg staan. Geef je hoofdhuid wat liefde met een wekelijkse scrub gemaakt van:
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel bruine suiker

Masseer zachtjes in vochtig haar gedurende 2-3 minuten voor het wassen. De bruine suiker verwijdert dode huidcellen terwijl de olijfolie verzacht en hydrateert.


Tip #3: Behandel je haar voorzichtig

Te veel warmtestyling en agressief borstelen kan breuk veroorzaken, vooral bij dunner wordend haar. Stel een paar nieuwe basisregels voor haarverzorging op:

Laat het haar indien mogelijk aan de lucht drogen of gebruik koelere instellingen op de föhn.
Ontwar nat haar met een kam met brede tanden
Wikkel het haar in een microvezeldoek in plaats van badstof na het wassen
Zachtaardiger zijn helpt de gevoelige lokken te behouden en te beschermen.


Tip #4: Stimuleer haarzakjes met onze haargroeicapsules

Onze Haargroeicapsules bevatten een voedende mix van bamboe silica, biotine, zink en andere vitaminen waarvan klinisch is aangetoond dat ze de gezondheid van de follikels verbeteren. Als je deze capsules tweemaal daags inneemt, vergroten ze de dikte en groei van je haar en verbeteren ze de glans en gladheid.

Zet de klok terug voor je haar! Probeer een combinatie van dieet, hoofdhuidverzorging en slimme stylingtechnieken voor gerevitaliseerde, jeugdig uitziende lokken na je 30e. En zorg ervoor dat je onze haargroeicapsules in je routine opneemt - je haar zal je dankbaar zijn!

Sélectionnez les options